På pilgrimsfærd

Efter mere end ti år i den offentlige sektor – seks af dem som leder – valgte jeg i foråret 2019 at opsige min stilling som kontorchef. Ikke for at stemple ud for altid, men fordi jeg havde en mission: Jeg ville genfinde nærværet. 1. juni begav jeg mig derfor ud på en 7 måneders lang pilgrimsfærd. Jeg vandrede små 2.000 kilometer gennem Europa og jeg tilbragte tre måneder på et af Europas største mindfullnescentre; Plum Village.

Nedenfor kan du se min rute gennem Europa og du kan se billeder fra min tur. Og rundt på bloggen kan du læse mere om de tanker jeg gjorde mig undervejs.

Se min rute gennem Europa

Her er min rute ned gennem Europa med datoer og byer jeg er kommet igennem. i Tyskland fik hjælp hjælp af et tog eller to. Men resten af turen er tilbagelagt til fods.

Et lille udvalg af billeder

Jeg har mødt mange mennesker, gået langs mange små stier og øde landeveje, jeg har sovet både de bedste og de mærkeligste steder. Nedenfor kan I se et lille udvalg.

Sponsorater

En stor tak skal desuden lyde til Fjeld og Fritid, der hjalp mig på vej med et flot sponsorat af helt fremragende udstyr. Fx min uundværlige rygsæk og et par sandaler, der fik mig igennem sommerens hedebølge.

(Visited 1.528 times, 1 visits today)